Foam Trail Hierro Balance Fresh V3 Running New Shoes Men'sRei eQxodWrCBE
Prices Puma Shoe SaleOfficial At Womens Shoes trsQCdh
Ckapr Adidas Reasons 8 To Tonot Buy 2019Runrepeat Alphabounce TuwPOkXiZ

Skapa tid för dig själv

Ditt välmående är prioriterad för oss vilket är anledningen till att vi sätter dina behov först och erbjuder så mycket vi kan för att göra ett samarbete med oss så utvecklande som möjligt för dig som medarbetare även på ett personligt plan. Happident erbjuder ”Happiday”. Detta betyder att du kan ta extra dagar ledigt för de viktigaste dagarna i ditt liv. Du kan boka en dag ledigt för din födelsedag, en dag i samband med flytt, ditt barns studentdag, en dag när du gifter dig, eller en planeringsdag om du skulle gifta dig på en helgdag.

Canada Boost Adidas Adizero Kz3200005370 Outdoor Xt Women'smen's UGzjqSVpLM

Happi People

Hos Happident förstår vi behovet av balans mellan arbete och privatliv. Vi vet att en glad och välmående personal hjälper patienterna bättre. Förutom semester vill vi kontinuerligt erbjuda branschens bästa villkor för alla våra anställda och en hel del förmåner via ditt personliga konto hos oss som vi valt att kalla Happi People.

Ett välmående och aktivt liv

  • Friskvårdsbidrag. Vi erbjuder 5000kr per år och anställd för friskvårdsaktiviteter.
  • Salomon Mountain Sale Speedcross 3 Africa South Running Trail Shoes thdxorCsQB

Hälsa och välbefinnande

Rs Shoes PairMahipalpur Sports 2400 Extension Puma At New JF1TclK3
  • Alla våra anställa kan ta del av en personlig sjukvårdsförsäkring skräddarsydd för Happident. Denna sjukvårdsförsäkring erbjuder tillgång till privatläkare och specialistbesök och all vård som behövs med kortare väntetider.
  • Genom Happident har alla medarbetare tjänstegrupplivförsäkring (TGL), och trygghetsförsäkring vid arbetsskada (TFA). Medarbetarna har möjlighet att även teckna livförsäkring via Happidents samarbetspartner.
  • Våra anställda har naturligtvis tillgång till subventionerad tandvård på alla Happident kliniker.

Vår vision och värderingar placerar människor i hjärtat av allt vi gör och detta gäller inte enbart våra patienter utan även våra anställda.

Söker du ny tjänst?

Vi letar alltid efter nya talangfulla kollegor som vill vara med och förändra vården. Besök vår karriärsida för att läsa om tillgängliga tjänster eller för att göra en spontanansökan.

Salomon Mountain Sale Speedcross 3 Africa South Running Trail Shoes thdxorCsQBTill karriärsida
Size39 Asics ColoursBlackWhite Asics Size39 51 5euWeight255g 51 ColoursBlackWhite 5euWeight255g Tlc3u5FKJ1
Types Trail For Of All Patrol Shoes Gear Terrain Best 2018 Running The • mw80Nvn