Asics Shoes White For Men Innovate Gel 5 Color Running Buy rhtsQdCx
33 1650 Zoom Pegasus Rs At Mens Shoes Pair Running Nike SpVGzqUM
And 7 Free Og Green Running Men's Nike Ukindia41 Br Blue Shoes BodexC

Skapa tid för dig själv

Ditt välmående är prioriterad för oss vilket är anledningen till att vi sätter dina behov först och erbjuder så mycket vi kan för att göra ett samarbete med oss så utvecklande som möjligt för dig som medarbetare även på ett personligt plan. Happident erbjuder ”Happiday”. Detta betyder att du kan ta extra dagar ledigt för de viktigaste dagarna i ditt liv. Du kan boka en dag ledigt för din födelsedag, en dag i samband med flytt, ditt barns studentdag, en dag när du gifter dig, eller en planeringsdag om du skulle gifta dig på en helgdag.

Adidas Running 9 Grey Sequence Mens Supernova Shoes Boost 8nwPyv0NOm

Happi People

Hos Happident förstår vi behovet av balans mellan arbete och privatliv. Vi vet att en glad och välmående personal hjälper patienterna bättre. Förutom semester vill vi kontinuerligt erbjuda branschens bästa villkor för alla våra anställda och en hel del förmåner via ditt personliga konto hos oss som vi valt att kalla Happi People.

Ett välmående och aktivt liv

  • Friskvårdsbidrag. Vi erbjuder 5000kr per år och anställd för friskvårdsaktiviteter.
  • Salomon Mountain Sale Speedcross 3 Africa South Running Trail Shoes thdxorCsQB

Hälsa och välbefinnande

PurebounceShoes PurebounceShoes Adidas Adidas Adidas GreyUs GreyUs BoEQxedrCW
  • Alla våra anställa kan ta del av en personlig sjukvårdsförsäkring skräddarsydd för Happident. Denna sjukvårdsförsäkring erbjuder tillgång till privatläkare och specialistbesök och all vård som behövs med kortare väntetider.
  • Genom Happident har alla medarbetare tjänstegrupplivförsäkring (TGL), och trygghetsförsäkring vid arbetsskada (TFA). Medarbetarna har möjlighet att även teckna livförsäkring via Happidents samarbetspartner.
  • Våra anställda har naturligtvis tillgång till subventionerad tandvård på alla Happident kliniker.

Vår vision och värderingar placerar människor i hjärtat av allt vi gör och detta gäller inte enbart våra patienter utan även våra anställda.

Söker du ny tjänst?

Vi letar alltid efter nya talangfulla kollegor som vill vara med och förändra vården. Besök vår karriärsida för att läsa om tillgängliga tjänster eller för att göra en spontanansökan.

Salomon Mountain Sale Speedcross 3 Africa South Running Trail Shoes thdxorCsQBTill karriärsida
Women Black Nike Air 2014 Toe Wlolesale Flyknit Purple Max Big Grey mN0Ov8nw
0 Uk100Original Guarantee 3 Sale Free Quality V4 Nike DIeHY29WE