en blogg från
Hiking ReviewSalomon Shoes Gear Synapse deroCBWx

Kungabröllop ger tydligen bra odds för en positiv börs. Det låter ju lovande. Hoppas det funkar med en blågul-blodig brudgum också.  Det är alltid roligt med bröllop, särskilt andras.

Jag har faktiskt gått en liten kurs med Kronprinsessan en gång. På Insead i Fontainebleau. Den handlade bland annat om sociala medier och kommunikation. Och jo, hon var lika rar, trevlig och klipsk som alla säger.

Mindre kul är det att vi i Sverige har kvar en sådana urmodiga regler som säger att en blivande regent inte får gifta sig men vem hon vill utan att fråga statschefen och regeringen. Det är en skam för demokratin med en sådan regel.  Dessutom kravlar de vanliga bakåtsträvarna fram ur sina hålor och börjar dilla om ”kunglig börd”Most Cushioned Sneakers Running Comfortable Best Shoes 2019 shCQrdt och annat nonsens. Att ätten Bernadottes dagar  på den svenska tronen är räknade är dessutom klart sedan dess vi fick kvinnlig tronföljd. För ingen hade väl trott att hon skulle gifta sig med en släkting?

Få se nu hur länge det dröjer innan man får spader på mediahysterin kring det hela. Ser fram emot alla tacky sovenirer som kommer att tas fram. Men ringen var fin, stor var den också. Skulle kunna tänka mig en sådan ”äkta kopia”.

Taggar: , , Hiking ReviewSalomon Shoes Gear Synapse deroCBWx, ,

2009-02-26 kl 12:43 f m

Hiking ReviewSalomon Shoes Gear Synapse deroCBWx

Mamma2

Jag har en!!

Vaporfly Nike's Increases Shows 4Marathon Data Running Shoe VMzGjLSUpq
2009-02-26 kl 3:06 f m

Mamma1

Ja, tänk! Men så är du också en prinsessa!

2009-02-28 kl 2:54 f m

berlin

Gut!

By Best Recommended Knees Bad Running The For 10 Shoes 2019as qVzUMpS
2009-03-02 kl 8:16 f m

Carina

Bitte!Hiking ReviewSalomon Shoes Gear Synapse deroCBWx

Lägg till kommentar

Du kan skriva en kommentar eller skicka en trackback från din egen blogg. Alla kommentarer måste följa våra regler.Boostapr Tonot Buy Adidas Questar 2019Runrepeat 10 Reasons To TF1lJKc

Obligatoriska fält *

Cliq Buy Online Brooks Tata Upto 50Off Running f76ygb

Arkiv

2018Nike Sport July Sneaker Shoes Collection BerlinGermany R435AjqcL

Folksams försäkringar

Folksams tester

Hiking ReviewSalomon Shoes Gear Synapse deroCBWx