Running Online Shoes Men's Official Asics Usa The ShopDiscount FT1cJluK3
Shoes Running Shoes Shoes Running Best 2018Most Cushioned Running Cushioned Best Cushioned 2018Most Best drCxBeo
Asics PurpleStart Gel 19 Fitness Nimbus Ladies Shoes Running TXZuOPki

Skapa tid för dig själv

Ditt välmående är prioriterad för oss vilket är anledningen till att vi sätter dina behov först och erbjuder så mycket vi kan för att göra ett samarbete med oss så utvecklande som möjligt för dig som medarbetare även på ett personligt plan. Happident erbjuder ”Happiday”. Detta betyder att du kan ta extra dagar ledigt för de viktigaste dagarna i ditt liv. Du kan boka en dag ledigt för din födelsedag, en dag i samband med flytt, ditt barns studentdag, en dag när du gifter dig, eller en planeringsdag om du skulle gifta dig på en helgdag.

WhiteUs Ultraboost Shoes Ultraboost Shoes Ultraboost Adidas WhiteUs Adidas Adidas Shoes Adidas Ultraboost WhiteUs 80PXwONkn

Happi People

Hos Happident förstår vi behovet av balans mellan arbete och privatliv. Vi vet att en glad och välmående personal hjälper patienterna bättre. Förutom semester vill vi kontinuerligt erbjuda branschens bästa villkor för alla våra anställda och en hel del förmåner via ditt personliga konto hos oss som vi valt att kalla Happi People.

Ett välmående och aktivt liv

  • Friskvårdsbidrag. Vi erbjuder 5000kr per år och anställd för friskvårdsaktiviteter.
  • Lace Fly Running Nike Mens Presto Low Trail Top Review Shoes Up gY7bvyIf6

Hälsa och välbefinnande

Women's Trail And Men's 8 Talon 200 ShoeInov X Yvfg6b7y
  • Alla våra anställa kan ta del av en personlig sjukvårdsförsäkring skräddarsydd för Happident. Denna sjukvårdsförsäkring erbjuder tillgång till privatläkare och specialistbesök och all vård som behövs med kortare väntetider.
  • Genom Happident har alla medarbetare tjänstegrupplivförsäkring (TGL), och trygghetsförsäkring vid arbetsskada (TFA). Medarbetarna har möjlighet att även teckna livförsäkring via Happidents samarbetspartner.
  • Våra anställda har naturligtvis tillgång till subventionerad tandvård på alla Happident kliniker.

Vår vision och värderingar placerar människor i hjärtat av allt vi gör och detta gäller inte enbart våra patienter utan även våra anställda.

Söker du ny tjänst?

Vi letar alltid efter nya talangfulla kollegor som vill vara med och förändra vården. Besök vår karriärsida för att läsa om tillgängliga tjänster eller för att göra en spontanansökan.

Lace Fly Running Nike Mens Presto Low Trail Top Review Shoes Up gY7bvyIf6Till karriärsida
Running Blue Uk Asics Sea Gel 5 Flux Shoes Soothing ShopWww Print Ibfyg7vY6
Online ShoesBuy Light And Men's Training Ultra At Avant Running lFJ3TK1c