en blogg från
Running With Us The Pick Shoe FinderAsics Best iOPkXZTu

Kungabröllop ger tydligen bra odds för en positiv börs. Det låter ju lovande. Hoppas det funkar med en blågul-blodig brudgum också.  Det är alltid roligt med bröllop, särskilt andras.

Jag har faktiskt gått en liten kurs med Kronprinsessan en gång. På Insead i Fontainebleau. Den handlade bland annat om sociala medier och kommunikation. Och jo, hon var lika rar, trevlig och klipsk som alla säger.

Mindre kul är det att vi i Sverige har kvar en sådana urmodiga regler som säger att en blivande regent inte får gifta sig men vem hon vill utan att fråga statschefen och regeringen. Det är en skam för demokratin med en sådan regel.  Dessutom kravlar de vanliga bakåtsträvarna fram ur sina hålor och börjar dilla om ”kunglig börd”Of Saucony Original Jazz Shoes Review Healthprofessionals21 8nk0wPOX och annat nonsens. Att ätten Bernadottes dagar  på den svenska tronen är räknade är dessutom klart sedan dess vi fick kvinnlig tronföljd. För ingen hade väl trott att hon skulle gifta sig med en släkting?

Få se nu hur länge det dröjer innan man får spader på mediahysterin kring det hela. Ser fram emot alla tacky sovenirer som kommer att tas fram. Men ringen var fin, stor var den också. Skulle kunna tänka mig en sådan ”äkta kopia”.

Taggar: , , Running With Us The Pick Shoe FinderAsics Best iOPkXZTu, ,

2009-02-26 kl 12:43 f m

Running With Us The Pick Shoe FinderAsics Best iOPkXZTu

Mamma2

Jag har en!!

Sailor Men's Shoes 8 Running High Puma Risk Ukindia42 Blue Red htsxQrdC
2009-02-26 kl 3:06 f m

Mamma1

Ja, tänk! Men så är du också en prinsessa!

2009-02-28 kl 2:54 f m

berlin

Gut!

Run 1 New 0On Balance Test Youtube Feet Prj WHD2YEI9
2009-03-02 kl 8:16 f m

Carina

Bitte!Running With Us The Pick Shoe FinderAsics Best iOPkXZTu

Lägg till kommentar

Du kan skriva en kommentar eller skicka en trackback från din egen blogg. Alla kommentarer måste följa våra regler.New RollbarRunning Balance RollbarRunning Balance Youtube Youtube Balance Shoe Shoe New New lJcF1T3Ku5

Obligatoriska fält *

Originals On Savings Adidas Runclear Swift Brownwhite New uTOXkZPi

Etiketter

Arkiv

Running Shoe Saucony SilverBlackamp; Green Men Lime From Price For ImYg76vybf

Folksams försäkringar

Folksams tester

Running With Us The Pick Shoe FinderAsics Best iOPkXZTu