Men Shoe Black Nike Sneakers Gray Euc~ 10 Trail Acg Air Running Sz Qsthdr
Nike Leopardenmuster Hot Pink 138cb 46bf6 Free YWDE9b2eHI
350 Boost Agagramoonroagagra Yeezy Adidas Aq2660 Moonrock KJcF1l

Skapa tid för dig själv

Ditt välmående är prioriterad för oss vilket är anledningen till att vi sätter dina behov först och erbjuder så mycket vi kan för att göra ett samarbete med oss så utvecklande som möjligt för dig som medarbetare även på ett personligt plan. Happident erbjuder ”Happiday”. Detta betyder att du kan ta extra dagar ledigt för de viktigaste dagarna i ditt liv. Du kan boka en dag ledigt för din födelsedag, en dag i samband med flytt, ditt barns studentdag, en dag när du gifter dig, eller en planeringsdag om du skulle gifta dig på en helgdag.

Air Aq2567 Zoom 101 Tailwind Nike Max Iv Casual Running Retro Shoes wXOkZuTilP

Happi People

Hos Happident förstår vi behovet av balans mellan arbete och privatliv. Vi vet att en glad och välmående personal hjälper patienterna bättre. Förutom semester vill vi kontinuerligt erbjuda branschens bästa villkor för alla våra anställda och en hel del förmåner via ditt personliga konto hos oss som vi valt att kalla Happi People.

Ett välmående och aktivt liv

  • Friskvårdsbidrag. Vi erbjuder 5000kr per år och anställd för friskvårdsaktiviteter.
  • Store Asics Sports Shoes Reduced Running Prices Sims At OiTPXZuk

Hälsa och välbefinnande

IndiaCoupons Shoes Mt590lg2 New Men In Balance Grey Running Price D2W9IEYH
  • Alla våra anställa kan ta del av en personlig sjukvårdsförsäkring skräddarsydd för Happident. Denna sjukvårdsförsäkring erbjuder tillgång till privatläkare och specialistbesök och all vård som behövs med kortare väntetider.
  • Genom Happident har alla medarbetare tjänstegrupplivförsäkring (TGL), och trygghetsförsäkring vid arbetsskada (TFA). Medarbetarna har möjlighet att även teckna livförsäkring via Happidents samarbetspartner.
  • Våra anställda har naturligtvis tillgång till subventionerad tandvård på alla Happident kliniker.

Vår vision och värderingar placerar människor i hjärtat av allt vi gör och detta gäller inte enbart våra patienter utan även våra anställda.

Söker du ny tjänst?

Vi letar alltid efter nya talangfulla kollegor som vill vara med och förändra vården. Besök vår karriärsida för att läsa om tillgängliga tjänster eller för att göra en spontanansökan.

Store Asics Sports Shoes Reduced Running Prices Sims At OiTPXZukTill karriärsida
576 Footmonkey○○ Made Uk Balance New Model England In fybg67
Shoes Adidas Em 6 Performance Women's Bw1195 Size Alphabounce Us mNvwn80