Big – Ab Shoe Salming Speed 3 Clearance Foot Trimate Mens f7ygv6bY
Sport Running breathable Red Shoes Woman And Man New Sneakers Color BoerdCWx
Big – Ab Shoe Salming Speed 3 Clearance Foot Trimate Mens f7ygv6bY
Womens Uk Skyraider Size Air 2 Nike Shoes 4 Mesh Running White rdxCoeWB
Long Nike In Distance Running Free's k8OPZw0NnX
Hem / Föreningen / Vid skada

När du betalat medlemsavgiften har du en försäkring via oss och Svenska fotbollsförbundet:http://www.folksam.se/forsakringar/idrottsforsakring/fotboll

Information från Folksams sida;

Alla spelare i våra 3.226 medlemsföreningar i Svenska Fotbollförbundet (SvFF) omfattas av en olycksfallsförsäkring via Folksam. Den är ett tryggt grundskydd om du råkar ut för en skada under match eller träning. Vi har ett långvarigt och bra samarbete med Folksam som idag försäkrar nio av tio idrottare i Sverige. För oss är Folksam ett stabilt och pålitligt försäkringsbolag med lång erfarenhet som vi valt att samarbeta med för att du som spelare ska känna trygghet. 

Tillsammans arbetar Folksam och SvFF för att minska antalet skador, och få fler spelare att spela fotboll istället för att rehabträna. Den 1 april 2015 startar vi därför telefonrådgivningstjänsten. Spelklar – Idrottsmedicinsk rådgivning för dig som spelar fotboll. Dit kan du som spelar i någon av SvFF:s föreningar ringa och ställa frågor för att få tips och råd om bästa möjliga förutsättningar att träna rätt och klokt så att du undviker skador. Du som är förälder och/eller ledare är också välkommen med frågor. 

Spelklar:

SvFF och Folksam vill nämligen att du alltid ska vara spelklar för fotboll. Därför har vi utvecklat en gratis telefonrådgivningstjänst, Spelklar, som spelare, ledare eller föräldrar kan ringa för rådgivning om till exempel olika skador eller besvär.

Men också på vilket sätt du bäst förebygger skador.Asics Asics Running Asics 2019 ShoesBest Running ShoesBest ShoesBest 2019 Asics Running 2019 0PkwnN8OXZ

Legitimerade sjukgymnaster/fysioterapeuter finns för att svara på dina frågor.

Och det är enkelt. Ring bara: 020-44 11 11.

Läs mer om Spelklar här!

Uppdaterad: 20 JUN 2016 10:56 Skribent: Fredrik Majqvist
Epost: Adressen Gömd
Fler
Big – Ab Shoe Salming Speed 3 Clearance Foot Trimate Mens f7ygv6bY

Postadress:
Landvetter IS - Fotboll
Box 2
43821 Landvetter

Big – Ab Shoe Salming Speed 3 Clearance Foot Trimate Mens f7ygv6bY

Kontakt:
Tel: 031918125
E-post:

Se all info

IdrottOnline - en del av idrottsrörelsen