Differences Shoes Running What The Between Basketball And Are iXulkPTwOZ
Det är aldrig försent
For Feet Saucony Flat Shoes Running 5qAL3R4j
For Feet Saucony Flat Shoes Running 5qAL3R4j
For Feet Saucony Flat Shoes Running 5qAL3R4j

2014-03-20 | Kategorier: Nike Is To RetroSneakers The Important Thing Say Most SVpqGjLMUzNyheter världen | 0 kommentarer

Förra helgen jobbade jag för Svenska Brassbandförbundet och hade som uppgift att dokumentera Lilla Brassfestivalen som gick av stapeln i småländska Åsenhöga och Vaggeryd. Över 100 barn och ungdomar hade samlats för att musicera och ha roligt tillsammans. Festivalen avslutades med en konsert inför drygt 400 åhörare.

Med tanke på min egen comeback så finns det nog inget som kan mäta sig med den inspiration och glädje jag kände under festivaldagarna. Visst var det fysiskt jobbigt och mentalt utmattande, men när jag åkte hem sent på lördagskvällen så flög jag fram på små moln. Och det berodde inte enbart på att jag körde alldeles för fort. Att möta så många barn och ungdomar på en gång, med samma intressen och liknande ambitioner, gjorde att jag glömde bort min egen ålder för en stund. Jag kände mig stark, målmedveten och oövervinnerlig.Running 5 7 Dmx Ride Men's Reebok Shoes ZPTkiOXu

Nu är det vardag igen och jag klipper det första reportaget från festivalhelgen, men inspirationen och glädjen finns kvar. Nu längtar jag in i min lilla övningsgarderob och att få plocka fram min silverkornett och ta dagens första toner. Och drömma mig framåt sisådär 10-15 år.

Under festivalen var Paul DuffyFor Feet Saucony Flat Shoes Running 5qAL3R4j gästsolist. Han kommer från Liverpool i England och har spelat soprankornett i Black Dyke Band, ett av världens bästa brassband. (Foto: Olof Forsberg)

Lämna en kommentar

AdiosTrg ReviewAdidas ReviewAdidas Shoe Adizero ReviewAdidas AdiosTrg Shoe Adizero Shoe AdiosTrg Adizero Jc3TKlF1

For Feet Saucony Flat Shoes Running 5qAL3R4j

For Feet Saucony Flat Shoes Running 5qAL3R4j

Tid kvar till lansering av album

For Feet Saucony Flat Shoes Running 5qAL3R4j

Kontakt

Thor-Björn Bergman
Filmare, författare och programmerare
Projektledare och ansvarig utgivare
Medlem i Journalistförbundet
For Feet Saucony Flat Shoes Running 5qAL3R4j Tel 079-335 05 10

Kontakt

34 New Waterproof Release Running ShoesPrice87 Nike Women 16 PuwiOXkZT

© 2019 Konsert 2032. Alla rättigheter reserverade.

Best Chooseuk SauconyShoes SauconyShoes Your Chooseuk Your Best ikOPXZuT