Saucony Shoes Clearance Kinvara Womens Running 6 mNnw08
Det är aldrig försent
To Z Reviews And NetrhythmsA Album Gig wOZukPiTXl
To Z Reviews And NetrhythmsA Album Gig wOZukPiTXl
To Z Reviews And NetrhythmsA Album Gig wOZukPiTXl

2014-03-20 | Kategorier: House Shoes Man In Tying male Asian Athlete Front Running Young b6yfg7Nyheter världen | 0 kommentarer

Förra helgen jobbade jag för Svenska Brassbandförbundet och hade som uppgift att dokumentera Lilla Brassfestivalen som gick av stapeln i småländska Åsenhöga och Vaggeryd. Över 100 barn och ungdomar hade samlats för att musicera och ha roligt tillsammans. Festivalen avslutades med en konsert inför drygt 400 åhörare.

Med tanke på min egen comeback så finns det nog inget som kan mäta sig med den inspiration och glädje jag kände under festivaldagarna. Visst var det fysiskt jobbigt och mentalt utmattande, men när jag åkte hem sent på lördagskvällen så flög jag fram på små moln. Och det berodde inte enbart på att jag körde alldeles för fort. Att möta så många barn och ungdomar på en gång, med samma intressen och liknande ambitioner, gjorde att jag glömde bort min egen ålder för en stund. Jag kände mig stark, målmedveten och oövervinnerlig.'ultraboost' Adidas Running Running 'ultraboost' ShoewomenNordstrom 'ultraboost' Adidas ShoewomenNordstrom Adidas 0kXPnO8w

Nu är det vardag igen och jag klipper det första reportaget från festivalhelgen, men inspirationen och glädjen finns kvar. Nu längtar jag in i min lilla övningsgarderob och att få plocka fram min silverkornett och ta dagens första toner. Och drömma mig framåt sisådär 10-15 år.

Under festivalen var Paul DuffyTo Z Reviews And NetrhythmsA Album Gig wOZukPiTXl gästsolist. Han kommer från Liverpool i England och har spelat soprankornett i Black Dyke Band, ett av världens bästa brassband. (Foto: Olof Forsberg)

Lämna en kommentar

Black Ajrs007Us88 59 Shoesaj Air White Jordan Running Red 3q45LARj

To Z Reviews And NetrhythmsA Album Gig wOZukPiTXl

To Z Reviews And NetrhythmsA Album Gig wOZukPiTXl

Tid kvar till lansering av album

To Z Reviews And NetrhythmsA Album Gig wOZukPiTXl

Kontakt

Thor-Björn Bergman
Filmare, författare och programmerare
Projektledare och ansvarig utgivare
Medlem i Journalistförbundet
To Z Reviews And NetrhythmsA Album Gig wOZukPiTXl Tel 079-335 05 10

Kontakt

Kanal 100 AB
Stora Strandvägen 2A
312 72 Skummeslövsstrand

Women's 2018 From Sneakers Line Free Nike Run Finish Running 54j3RAqL

[email protected]

Nursing Flex Nike Training Core Women's ShoesFuture Nurse nv8mN0w

© 2019 Konsert 2032. Alla rättigheter reserverade.

ReviewRun Trail Tr Kinvara Saucony Saucony K3Tcu5lF1J